[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
雷楚雄  ♂
Bill Lui Cho-Hung
Mandarin: léi chǔ xióng
Lun Chor-Hung,  Bill Lui Chor-Hung,  Bill Liu


 
Filmography (1986-2019)
 
  美術總監 / Production Designer
    情癲大聖 / A Chinese Tall Story (2005)    
    天行者 / Heavenly Mission (2006)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
    畫皮 / Painted Skin (2008)    
    機器俠 / Metallic Attraction: Kungfu Cyborg (2009)    
    越光寶盒 / Just Another Pandora's Box (2010)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    東成西就2011 / East Meets West (2011)    
  美術顧問 / Art Consultant
    天作之盒 / The Miracle Box (2004)    
    大話天仙 / Just Another Margin (2014)    
  美術指導 / Art Director
    流氓差婆 / Thunder Cops II (1989)    
    救命宣言 / Doctor's Heart (1990)    
    快樂的小雞 / Chicken a La Queen (1990)    
    香港舞男 / Hong Kong Gigolo (1990)    
    聖戰風雲 / Undeclared War (1990)    
    唯我獨尊 / An Eye for an Eye (1990)    
    女機械人 / Robotrix (1991)    
    正紅旗下 / Running on Empty (1991)    
    志在出位 / Today's Hero (1991)    
    雞鴨戀 / Gigolo and Whore (1991)    
    老表發錢寒 / Easy Money (1991)    
    四大探長 / Powerful Four (1992)    
    神槍手與咖喱雞 / Pom Pom and Hot Hot (1992)    
    舞男情未了 / Gigolo and Whore II (1992)    
    現代應召女郎 / Girls Without Tomorrow (1992)    
    雙龍會 / The Twin Dragons (1992)    
    白髮魔女2 / The Bride with White Hair 2 (1993)    
    李洛夫奇案 / The Incorruptible (1993)    
    兩廂情願 / The Killer's Love (1993)    
    皆大歡喜 / Perfect Couples (1993)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
    青蛇 / Green Snake (1993)    
    廉政第一擊 / First Shot (1993)    
    伴我同行 / One of the Lucky Ones (1994)    
    天與地 / Tian Di (1994)    
    昨夜長風 / Tears and Triumph (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 / Once Upon a Time in China V (1994)    
    野性的邂逅 / Dream Killer (1995)    
    那有一天不想你 / Remember M, Remember E (1995)    
    / The Blade (1995)    
    戴綠帽的女人 / Green Hat (1995)    
    人間有情 / The Umbrella Story (1995)    
    偷錯隔牆花 / Paradise Hotel (1995)    
    大三元 / Tri-Star (1996)    
    虎度門 / Hu-Du-Men (1996)    
    孟波 / Mr. Mumble (1996)    
    黑俠 / Black Mask (1996)    
    基佬40 / A Queer Story (1997)    
    南海十三郎 / The Mad Phoenix (1997)    
    九星報喜 / Ninth Happiness (1998)    
    殺手之王 / Hitman (1998)    
    9413 / 9413 (1998)    
    KO 雷霆一擊 / Knock Off (1998)    
    真心話 / The Truth About Jane and Sam (1999)    
    無問題 / No Problem (1999)    
    月亮的秘密 / When I Fall in Love - with Both (2000)    
    地久天長 / Forever and Ever (2001)    
    買兇拍人 / You Shoot, I Shoot (2001)    
    黑俠 II / Black Mask II (2002)    
    無間道II / Infernal Affairs II (2003)    
    無間道III / Infernal Affairs III (2003)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
    千機變II花都大戰 / The Twins Effect II (2004)    
    重案黐孖Gun / Heat Team (2004)    
    雛菊 / Daisy (2006)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
    無聲風鈴 / Soundless Wind Chime (2009)    
    四大名捕2 / The Four, Part 2 (2012)    
    四大名捕大結局 / The Four 3 (2014)    
  演員 / Actor (1986-2019)
    戀愛季節 / Kiss Me Goodbye (1986) ... / Photographer
    唯我獨尊 / An Eye for an Eye (1990)    
    四大探長 / Powerful Four (1992)    
    神槍手與咖喱雞 / Pom Pom and Hot Hot (1992)    
    9413 / 9413 (1998) ... 林 Sir / Officer Lam
    無問題 / No Problem (1999) ... / Director
    情癲大聖 / A Chinese Tall Story (2005) ... / General #1
  服裝指導 / Costume Designer
    虎度門 / Hu-Du-Men (1996)    
  編劇 / Writer
    花椒之味 / Fagara (2019)