[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉倩卿
刘倩卿
Gin Lau Sin-Hing
Mandarin: liú qiàn qīng
Virginia Lau
 
Filmography (1986-2014)
 
  製片 / Production Manager
    刀馬旦 / Peking Opera Blues (1986)    
    大丈夫日記 / The Diary of a Big Man (1988)    
    中日南北和 / Spy Games (1989)    
    喋血雙雄 / The Killer (1989)    
    笑星撞地球 / Sunshine Friends (1990)    
    川島芳子 / Kawashima Yoshiko (1990)    
    Yes 一族 / Fruit Punch (1991)    
    帶子洪郎 / Son on the Run (1991)    
    藍色霹靂火 / Blue Lightning (1991)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 / A Moment of Romance II (1993)    
    7金剛 / Wonder Seven (1994)    
    神探POWER之問米追兇 / Oh! Yes Sir!!! (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 / In the Heat of Summer (1994)    
    呆佬拜壽 / Only Fools Fall in Love (1995)    
    歡樂時光 / Happy Hour (1995)    
    色情男女 / Viva Erotica (1996)    
    賭神3之少年賭神 / God of Gamblers 3 - The Early Stage (1996)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999)    
    陽光警察 / Sunshine Cops (1999)    
  製片經理 / Project Manager
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (1987)    
  策劃 / Planning
    新上海灘 / Shanghai Grand (1996)    
    殺手之王 / Hitman (1998)    
    神話 / The Myth (2005)    
  執行監製 / Executive Producer
    天若有情III烽火佳人 / A Moment of Romance III (1996)    
    周末狂熱 / Rave Fever (1999)    
    炭燒凶咒 / Dial D for Demons (2000)    
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
    別戀 / Stolen Love (2001)    
    買兇拍人 / You Shoot, I Shoot (2001)    
    險角 / Sharp Guns (2001)    
    2002 / 2002 (2001)    
    嫁個有錢人 / Marry a Rich Man (2002)    
    互動殺人事件 / Interactive Murders (2002)    
    出埃及記 / Exodus (2007)    
    江山美人 / An Empress and the Warriors (2008)    
    美麗密令 / Beauty on Duty! (2010)    
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)