[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
趙文俊  ♂
赵文俊
Chiu Man-Chun
拼音: zhào wén jùn
 
影視作品 / Filmography (2008-2020)
 
  電工 / Electrician
    絕代雙嬌 / Nobody's Perfect (2008)    
    保持愛你 / Love Connected (2009)    
    復仇者之死 / Revenge: A Love Story (2010)    
    上上下下 / All About Love (2010)    
    報應 / Punished (2011)    
    鴨王 / The Gigolo (2015)    
    五個小孩的校長 / Little Big Master (2015)    
    碟仙碟仙 / Are You Here (2015)    
    紀念日 / Anniversary (2015)    
    選老坐 / The Mobfathers (2016)    
    綁架丁丁當 / Kidnap Ding Ding Don (2016)    
    暗色天堂 / Heaven in the Dark (2016)    
    以青春的名義 / In Your Dreams (2017)    
    小男人週記3之吾家有喜 / The Yuppie Fantasia 3 (2017)    
    大樂師.為愛配樂 / Concerto of the Bully (2018)    
    小Q / Little Q (2019)    
    催眠裁決 / Guilt by Design (2019)    
    七人樂隊 / Septet - The Story of Hong Kong (2020)    
  燈光助理 / Best Boy
    導火新聞線 / The Menu (2016)    
    辣警霸王花 / Special Female Force (2016)    
    最佳男友進化論 / The Sexy Guys (2019)    
    生前約死後 / Till We Meet Again (2019)