[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
羅肇康
罗肇康
Law Siu-Hong
Pinyin: luó zhào kāng
Lo Siu-Hong,  Lo Siu-Hung
 
影視作品 / Filmography (2008-2020)
 
  機工 / Camera Assistant
    全城熱戀 / Hot Summer Days (2010)    
  電工 / Electrician
    有隻僵屍暗戀你 / The Vampire Who Admires Me (2008)    
    歲月神偷 / Echoes of the Rainbow (2010)    
    獅子山上 / Lion Rock (2019)    
    G殺 / G Affairs (2019)    
    作家的謊言:筆忠誘罪 / Deception of the Novelist (2019)    
    極品閨蜜 / BFF Courier (2019)    
    逃出行動 / Breakout Brothers (2020)    
    我的100分男友 / You Are the One (2020)