[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡彥文  ♀
蔡彦文
Hilda Choi Yin-Man
Pinyin: cài yàn wén
Hilda Choy Yim-Man,  Choi Yim-Man
 
影視作品 / Filmography (1992-2021)
 
  助理服裝指導 / Assistant Costume Designer
    洪熙官 / The New Legend of Shaolin (1994)    
    天地雄心 / Armageddon (1997)    
    野獸刑警 / Beast Cops (1998)    
    戀戰沖繩 / Okinawa: Rendez-vous (2000)    
  演員 / Actor (1992-2021)
    得閒飲茶 / I'll Call You (2006) ... 女同事 / Amy
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    天旋地戀 / When I Look Upon the Stars (1999)    
  服裝助理 / Costume Assistant
    龍騰四海 / Gun n' Rose (1992)    
    破壞之王 / Love on Delivery (1994)    
  服裝 / Costume
    鎗王 / Double Tap (2000)    
    狄仁傑之通天帝國 / Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)    
  服裝指導 / Costume Designer
    精武英雄 / Fist of Legend (1994)    
    無味神探 / Loving You (1995)    
    回魂夜 / Out of the Dark (1995)    
    悍匪 / The King of Robbery (1996)    
    運財智叻星 / Twinkle Twinkle Lucky Star (1996)    
    食神 / The God of Cookery (1996)    
    浪漫風暴 / Somebody Up There Likes Me (1996)    
    算死草 / Lawyer, Lawyer (1997)    
    超時空要愛 / Timeless Romance (1998)    
    喜劇之王 / King of Comedy (1999)    
    俠骨仁心 / Healing Hearts (2000)    
    飆車之車神傳說 / Roaring Wheels (2000)    
    有情飲水飽 / Love Me, Love My Money (2001)    
    少林足球 / Shaolin Soccer (2001)    
    情迷大話王 / Everyday Is Valentine (2001)    
    咒樂園 / The Park (2003)    
    龍咁威2003 / Dragon Loaded 2003 (2003)    
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)    
    新警察故事 / New Police Story (2004)    
    小白龍情海翻波 / The White Dragon (2004)    
    千杯不醉 / Drink, Drank, Drunk (2005)    
    雀聖 / Kung Fu Mahjong (2005)    
    至尊無賴 / Undercover Hidden Dragon (2006)    
    得閒飲茶 / I'll Call You (2006)    
    臥虎 / Wo Hu (2006)    
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)    
    神鎗手 / The Sniper (2009)    
    撕票風雲 / Black Ransom (2010)    
    財緣萬歲 / Fortune King Is Coming to Town! (2010)    
    天馬行兇 / Smile for Me (2011)    
    賽車傳奇 / Racing Legends (2011)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 / My Sassy Hubby (2012)    
    第6誡 / Cross (2012)    
    赤道 / Helios (2015)    
    S風暴 / S Storm (2016)    
    L風暴 / L Storm (2018)    
    P風暴 / P Storm (2019)    
    家有囍事2020 / All's Well Ends Well 2020 (2020)    
    乜代宗師 / The Grand Grandmaster (2020)    
    G風暴 / G Storm (2021)    
  造型指導 / Image Supervisor
    黑白戰場 / Colour of the Loyalty (2005)    
    L風暴 / L Storm (2018)