[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃立德  ♂
黄立德
Ivan Wong Lap-Tak
Pinyin: huáng
Wong Lap-Tak,  Ivan Wong


 
影視作品 / Filmography (1993-2019)
 
  統籌 / Film Coordinator
    竊聽風雲 / Overheard (2009)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    衝鋒戰警 / The Constable (2013)    
  製片 / Production Manager
    戰狼傳說 / Legend of the Wolf (1997)    
    殺殺人、跳跳舞 / Ballistic Kiss (1998)    
    沒有小鳥的天空 / The Pale Sky (1998)    
    B計劃 / Extreme Crisis (1998)    
    蜜桃成熟時3蜜桃仙子 / The Fruit Is Ripe 3 (1999)    
    千言萬語 / Ordinary Heroes (1999)    
    上帝之手 / Heaven of Hope (1999)    
    陰魂不散 / Immortal Spirit (1999)    
    絕世好Bra / La Brassiere (2001)    
    幽靈人間II鬼味人間 / Visible Secret II (2002)    
    魂魄唔齊 / Demi-Haunted (2002)    
    豪情 / Naked Ambition (2003)    
    戀上你的床 / Good Times, Bed Times (2003)    
    戀情告急 / Love On the Rocks (2004)    
    鬼馬狂想曲 / Fantasia (2004)    
    借兵 / Set to Kill (2005)    
    非常青春期 / The Unusual Youth (2005)    
    戀愛初歌 / Love @ First Note (2006)    
    天生一對 / 2 Become 1 (2006)    
    黑夜 / Black Night (2006)    
    黑拳 / Fatal Contact (2006)    
    每當變幻時 / Hooked On You (2007)    
    戲王之王 / Simply Actors (2007)    
    奪帥 / Fatal Move (2008)    
    大搜查之女 / Lady Cop & Papa Crook (2008)    
    機動部隊─警例 / Tactical Unit - The Code (2008)    
    撲克王 / Poker King (2009)    
    滅門 / Bad Blood (2010)    
    人間喜劇 / La Comédie Humaine (2010)    
    惡胎 / Womb Ghosts (2010)    
    復仇者之死 / Revenge: A Love Story (2010)    
    保衛戰隊之出動喇!朋友! / Let's Go! (2011)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    殺手的童話 / A Taste of Killing and Romance (1994)    
    震撼性醜聞 / Police Confidential (1995)    
    古惑仔之人在江湖 / Young and Dangerous (1996)    
    暴劫傾情 / Scarred Memory (1996)    
  製片主任 / Unit Production Manager
    忠烈楊家將 / Saving General Yang (2013)    
  策劃 / Planning
    超級經理人 / The Midas Touch (2013)    
    盜馬記 / Horseplay (2014)    
    消失的兇手 / The Vanished Murderer (2015)    
    陀地驅魔人 / Keeper of Darkness (2015)    
    素人特工 / The Rookies (2019)    
    犯罪現場 / A Witness Out of the Blue (2019)    
  執行監製 / Executive Producer
    追捕 / Manhunt (2017)    
    小Q / Little Q (2019)    
  執行製片人 / Line Producer
    蕩寇風雲 / God of War (2017)    
  演員 / Actor (1993-2019)
    李洛夫奇案 / The Incorruptible (1993)    
    殺殺人、跳跳舞 / Ballistic Kiss (1998) ... / thug
    魂魄唔齊 / Demi-Haunted (2002) ... 30's 大天二師爺 / 30's debt collector's accountant
  執行製片 / Associate Production Manager
    烈火青春 / Rumble Ages (1998)    
    江湖告急 / Jiang Hu: The Triad Zone (2000)    
    鬼同你玩 / Play with Strangers (2000)    
    制服誘惑2地下法庭 / Raped by an Angel 5: The Final Judgement (2000)    
    香港有個荷里活 / Hollywood Hong Kong (2001)    
    野獸之瞳 / Born Wild (2001)    
    嫁個有錢人 / Marry a Rich Man (2002)