[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
佘偉森
佘伟森
Sam Shia Wai-Sum
Pinyin: shé wěi sēn
Sau Wai-Sam,  Chui Wai-Sam,  Sam Shi,  Sam Shia Wai-Sum
 
影視作品 / Filmography (1989-2015)
 
  製片 / Production Manager
    笑傲江湖II東方不敗 / Swordsman 2 (1992)    
    方世玉 / Fong Sai Yuk (1993)    
    方世玉續集 / Fong Sai Yuk II (1993)    
    精武英雄 / Fist of Legend (1994)    
    醉拳II / Drunken Master II (1994)    
    中南海保鑣 / The Bodyguard from Beijing (1994)    
    冒險王 / The Scripture with No Words (1996)    
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001)    
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
  總策劃 / Chief Planner
    鴻門宴 / White Vengeance (2011)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    潘金蓮之前世今生 / Reincarnation of Golden Lotus (1989)    
  製片主任 / Unit Production Manager
    臥虎藏龍 / Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)    
  策劃 / Planning
    夕陽天使 / So Close (2002)    
    少年阿虎 / Star Runner (2003)    
    花好月圓 / Elixir of Love (2004)    
    韓城攻略 / Seoul Raiders (2005)    
    霍元甲 / Fearless (2006)    
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    倩女幽魂III 道道道 / A Chinese Ghost Story III (1991)    
    新龍門客棧 / Dragon Inn (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 / Once Upon a Time in China II (1992)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)