[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄧文滔  ♂
邓文滔
Jack Tang Man-To
Pinyin: dèng wén tāo
Deng Wen-Tao
 
影視作品 / Filmography (2001-2019)
 
  助理剪接 / Assistant Editor
    異度空間 / Inner Senses (2002)    
    葉問 / Ip Man (2008)    
    殺人犯 / Murderer (2009)    
    陀地驅魔人 / Keeper of Darkness (2015)    
  剪接指導 / Editing Supervisor
    龍拳小子 / Kungfu Boys (2016)    
  剪接 / Editor
    禁室培慾之愛的俘虜 / Love Education (2006)    
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    大四喜 / The Luckiest Man (2008)    
    新宿事件 / Shinjuku Incident (2009)    
    功夫廚神 / Kung Fu Chefs (2009)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    最強囍事 / All's Well Ends Well 2011 (2011)    
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (2011)    
    鴻門宴 / White Vengeance (2011)    
    黃飛鴻之英雄有夢 / Rise of the Legend (2014)    
    斐濟99℃愛情 / Fiji Love (2014)    
    美人魚 / The Mermaid (2016)    
    天亮之前 / One Night Only (2016)    
    攀登者 / The Climbers (2019)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    別戀 / Stolen Love (2001)    
    明明 / Ming Ming (2007)    
    翡翠明珠 / The Jade and the Pearl (2010)    
    人間喜劇 / La Comédie Humaine (2010)    
    葉問2 / Ip Man 2 (2010)    
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (2011)    
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)