[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林利  ♂
Lam Lei
Pinyin: lín
Lam Lee,  Lin Li



 
影視作品 / Filmography (1985-2012)
 
  演員 / Actor (1985-2012)
    瘋狂遊戲 / Crazy Games (1985)    
    你情我願 / My Will, I Will (1986) ... 阿祖 / Joe
    不文小丈夫 / The Wildgoose Chase (1990) ... / Yam Chi-Cho
    鐵窗雄淚 / Behind Bars (1990)    
    帶你嫖韓日 / James Wong in Japan & Korea (1992) ... / Yam Chi-Cho
    瑪莉的抉擇 / Mary's Choice (1994)    
    王位繼承人 / Heir to the Throne (2004)    
    報應 / Punished (2011) ... 亞鵬 / Pang
    不知者 / Meeting of the Half Moons (2011) ... / Police officer
    紮職 / Triad (2012) ... 火爆明 / Ming