[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
魏國慶
魏国庆
Wei Guo-Qing
Pinyin: wèi guó qìng
Ngai Kwok-Hing,  Wei Guoqing
 
影視作品 / Filmography (2008-2017)
 
  武師 / Stunts
    葉問 / Ip Man (2008)    
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009)    
    黃飛鴻之英雄有夢 / Rise of the Legend (2014)    
    特工爺爺 / The Bodyguard (2016)    
  武術組 / Martial Art Group
    葉問2 / Ip Man 2 (2010)    
    殺破狼.貪狼 / Paradox (2017)    
  動作組 / Action Team
    狄仁傑之通天帝國 / Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)    
  演員 / Actor (2008-2017)
    殺破狼.貪狼 / Paradox (2017) ... 沙查手下 / Sacha's button man