[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
姜全德  ♂
Keung Chuen-Tak
Pinyin: jiāng quán
Joseph Chiang,  Kung Chu-Tak,  Chiang Chuen-Tak
 
影視作品 / Filmography (1982-2000)
 
  助理剪接 / Assistant Editor
    追鬼七雄 / The Trail (1983)    
    殭屍先生 / Mr. Vampire (1985)    
    富貴列車 / The Millionaires' Express (1986)    
    執法先鋒 / Righting Wrongs (1986)    
    扭計雜牌軍 / Naughty Boys (1986)    
    殭屍家族 / Mr. Vampire Part 2 (1986)    
    神勇雙響炮續集 / Rosa (1986)    
    最佳福星 / Lucky Stars Go Places (1986)    
    霹靂大喇叭 / Where's Officer Tuba? (1986)    
    表哥到 / My Cousin the Ghost (1987)    
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987)    
    小生夢驚魂 / Scared Stiff (1987)    
  剪接 / Editor
    提防小手 / Carry On Pickpocket (1982)    
    皇家師姐 / Yes, Madam! (1985)    
    福星高照 / My Lucky Stars (1985)    
    智勇三寶 / Mr. Boo Meets Pom Pom (1985)    
    龍的心 / Heart of the Dragon (1985)    
    時來運轉 / Those Merry Souls (1985)    
    花仔多情 / Affectionately Yours (1985)    
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
    鬼馬朱唇 / Merry-Go-Round (1986)    
    靈幻先生 / Mr. Vampire Part 3 (1987)    
    飛龍猛將 / Dragons Forever (1988)    
    殭屍叔叔 / Mr. Vampire Saga Four (1988)    
    霸王花 / The Inspector Wears Skirts (1988)    
    警察故事續集 / Police Story Part II (1988)    
    畫中仙 / Picture of a Nymph (1988)    
    群龍奪寶 / Three Against the World (1988)    
    鬼猛腳 / Spooky, Spooky (1988)    
    火燭鬼 / Burning Sensation (1989)    
    師姐大晒 / The Blonde Fury (1989)    
    群龍戲鳳 / Pedicab Driver (1989)    
    阿修羅 / Saga of the Phoenix (1989)    
    烈火街頭 / Into the Fire (1989)    
    瀟酒先生 / Mr. Smart (1989)    
    說謊的女人 / I Am Sorry (1989)    
    皇家女將 / She Shoots Straight (1990)    
    衰鬼撬牆腳 / Till Death Shall We Start (1990)    
    聊齋艷譚 / Erotic Ghost Story (1990)    
    鬼咬鬼 / Encounter of the Spooky Kind II (1990)    
    脂粉雙雄 / Pantyhose Hero (1990)    
    龍鳳賊捉賊 / License to Steal (1990)    
    夜魔先生 / The Nocturnal Demon (1990)    
    何日君再來 / Au Revoir, Mon Amour (1991)    
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
    力王 / Story of Ricky (1992)    
    阮玲玉 / Centre Stage (1992)    
    衛斯理之老貓 / The Cat (1992)    
    五個寂寞的心 / Five Lonely Hearts (1992)    
    大鬧廣昌隆 / Finale in Blood (1993)    
    武俠七公主 / Holy Weapon (1993)    
    東方不敗─風雲再起 / The East Is Red (1993)    
    怪俠一枝梅 / Now You See Me Now You Don't (1994)    
    九品芝麻官白面包青天 / Hail the Judge (1994)    
    雷霆戰警 / China Strike Force (2000)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    紅番區 / Rumble in the Bronx (1995)