[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
潘迪生  ♂
Dickson Poon Dik-Sang
Pinyin: pān shēng

 
影視作品 / Filmography (1984-1992)
 
  監製 / Producer
    通天大盜 / Easy Money (1987)    
  演員 / Actor (1984-1992)
    智勇三寶 / Mr. Boo Meets Pom Pom (1985)    
  執行監製 / Executive Producer
    夢中人 / Dream Lovers (1986)    
  出品人 / Presenter
    貓頭鷹與小飛象 / The Owl and Dumbo (1984)    
    雙龍出海 / The Return of Pom Pom (1984)    
    等待黎明 / Hong Kong 1941 (1984)    
    智勇三寶 / Mr. Boo Meets Pom Pom (1985)    
    皇家師姐 / Yes, Madam! (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 / It's a Drink! It's a Bomb! (1985)    
    生死線 / The Island (1985)    
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
    聽不到的說話 / Silent Love (1986)    
    警賊兄弟 / Caper (1986)    
    霹靂大喇叭 / Where's Officer Tuba? (1986)    
    癲佬正傳 / The Lunatics (1986)    
    兄弟 / Brotherhood (1986)    
    雙龍吐珠 / Pom Pom Strikes Back! (1986)    
    最愛 / Passion (1986)    
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
    夢中人 / Dream Lovers (1986)    
    操行零分 / Conduct Zero (1986)    
    龍在江湖 / Legacy of Rage (1986)    
    戀愛季節 / Kiss Me Goodbye (1986)    
    八喜臨門 / My Family (1986)    
    痴心的我 / Devoted to You (1986)    
    地下情 / Love Unto Waste (1986)    
    秋天的童話 / The Autumn's Tale (1987)    
    通天大盜 / Easy Money (1987)    
    最後勝利 / Final Victory (1987)    
    中華戰士 / Magnificent Warriors (1987)    
    富貴逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World (1987)    
    不是冤家不聚頭 / The Wrong Couples (1987)    
    異鄉故事 / Sapporo Story (1987)    
    歡樂5人組 / The Goofy Gang (1987)    
    你OK,我OK! / You OK, I'm OK! (1987)    
    鬼馬校園 / Porky's Meatballs (1987)    
    神奇兩女俠 / Wonder Women (1987)    
    雙肥臨門 / Double Fattiness (1988)    
    三人世界 / Heart to Hearts (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 / In the Line of Duty III (1988)    
    特警屠龍 / Tiger Cage (1988)    
    富貴再逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World II (1988)    
    情義心 / Fury (1988)    
    繼續跳舞 / Keep on Dancing (1988)    
    猛鬼佛跳牆 / Bless This House (1988)    
    血夜天使 / Vengeance Is Mine (1988)    
    相見好 / Happy Together (1989)    
    猛鬼撞鬼 / Funny Ghost (1989)    
    單身貴族 / The Nobles (1989)    
    富貴再三逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World III (1989)    
    花心三劍俠 / Unfaithfully Yours (1989)    
    發達先生 / Mr. Fortune (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 / In the Line of Duty 4 (1989)    
    BB 30 / BB 30 (1990)    
    三人新世界 / Heart Into Hearts (1990)    
    皇家師姐之中間人 / Middle Man (1990)    
    望夫成龍 / Love Is Love (1990)    
    一咬OK / A Bite of Love (1990)    
    洗黑錢 / Tiger Cage II (1990)    
    地下兵工廠 / Forbidden Arsenal (1991)    
    冷面狙擊手 / Tiger Cage III (1991)    
    拳王 / Dreams of Glory, A Boxer's Story (1991)    
    富貴吉祥 / The Perfect Match (1991)    
    黑雪 / Will of Iron (1991)    
    老表,你好野! / His Fatal Ways (1991)    
    海狼 / Sea Wolves (1991)    
    黑貓 / Black Cat (1991)    
    三人做世界 / Heart Against Hearts (1992)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 / Black Cat II (1992)    
 
 
Biography
 
  D&B Films Co., Ltd co-founder