[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄭炳傑
郑炳杰
Cheng Ping-Kit
Pinyin: zhèng bǐng jié
 
影視作品 / Filmography (2008-2015)
 
  高級動畫師 / Senior Animator
    赤道 / Helios (2015)    
  動畫師 / Animator
    大搜查之女 / Lady Cop & Papa Crook (2008)    
    竊聽風雲 / Overheard (2009)    
    花田囍事2010 / All's Well End's Well Too 2010 (2010)    
    飛砂風中轉 / Once a Gangster (2010)    
    線人 / The Stool Pigeon (2010)    
    滅門 / Bad Blood (2010)    
    歲月神偷 / Echoes of the Rainbow (2010)    
    復仇者之死 / Revenge: A Love Story (2010)    
    火龍 / Fire of Conscience (2010)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)