[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8

Pinyin:
 
影視作品 / Filmography (1991-2018)
 
  片頭設計 / Credits Designer
    畫皮 / Painted Skin (2008)    
  光學 / Optical Transfer
    香港淪陷 / 1941 Hong Kong on Fire (1994)    
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    蠟筆小小生 / Trouble Maker (1995)    
    愛您愛到殺死你 / Killing Me Tenderly (1997)    
    紅牆盜影 / Millennium Dragon (1999)    
    葉問-終極一戰 / Ip Man: The Final Fight (2013)    
  字幕 / Subtitles
    花旗少林 / Treasure Hunt (1994)    
    都市情緣 / Love and the City (1994)    
    香港淪陷 / 1941 Hong Kong on Fire (1994)    
    天國逆子 / The Day the Sun Turned Cold (1994)    
    亞洲警察之高壓線 / Asian Cop - High Voltage (1995)    
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    不一樣的媽媽 / Mother of a Different Kind (1995)    
    猛鬼屠房 / Ghost House - A True Story (1995)    
    蠟筆小小生 / Trouble Maker (1995)    
    四級殺人狂 / Passion Unbounded (1995)    
    蜘蛛女 / Spider Woman (1995)    
    公僕II / City Cop (1995)    
    666魔鬼復活 / Satan Returns (1996)    
    港督最後一個保鑣 / Bodyguards of Last Governor (1996)    
    97家有囍事 / All's Well, End's Well '97 (1997)    
    至激殺人犯 / Mad Stylist (1997)    
    愛您愛到殺死你 / Killing Me Tenderly (1997)    
    強姦2制服誘惑 / Raped by an Angel 2: The Uniform Fan (1998)    
    野性任務 / Fatal Desire (1998)    
    屍氣逼人 / House of the Damned (1999)    
    山村老屍 / The Wicked Ghost (1999)    
    數碼英雄 / Digital Warriors (1999)    
    紅牆盜影 / Millennium Dragon (1999)    
    怪談之魔鏡 / The Mirror (1999)    
    陰魂不散 / Immortal Spirit (1999)    
    旺角街頭 / To Where He Belongs (2000)    
    七條命 / Untouchable Maniac (2000)    
    東京攻略 / Tokyo Raiders (2000)    
    黑獄聖女 / Legend of Wind (2000)    
    里程 / Miles Apart (2000)    
    愛情白麵包 / Bakery Amour (2001)    
    暗戰2 / Running Out of Time 2 (2001)    
    15歲半 / The Young Ones (2001)    
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    瘦身男女 / Love on a Diet (2001)    
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)    
    一個爛賭的傳說 / A Gambler's Story (2001)    
    我左眼見到鬼 / My Left Eye Sees Ghosts (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 / Fat Choi Spirit (2002)    
    衛斯理之藍血人 / The Wesley's Mysterious File (2002)    
    大隻佬 / Running on Karma (2003)    
    向左走.向右走 / Turn Left, Turn Right (2003)    
    PTU / PTU (2003)    
    龍鳳鬥 / Yesterday Once More (2004)    
    柔道龍虎榜 / Throw Down (2004)    
    大事件 / Breaking News (2004)    
    救命 / Koma (2004)    
    黑社會 / Election (2005)    
    放‧逐 / Exiled (2006)    
    黑社會以和為貴 / Election 2 (2006)    
    師奶唔易做 / My Mother Is a Belly Dancer (2006)    
    每當變幻時 / Hooked On You (2007)    
    兄弟 / Brothers (2007)    
    神探 / Mad Detective (2007)    
    証人 / Beast Stalker (2008)    
    文雀 / Sparrow (2008)    
    再生號 / Written By (2009)    
    越光寶盒 / Just Another Pandora's Box (2010)    
    爆3俏嬌娃 / Kick Ass Girls (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 / Young and Dangerous: Reloaded (2013)    
    同謀 / Conspirators (2013)    
    2013 我愛HK恭囍發財 / I Love Hong Kong 2013 (2013)    
    黑色喜劇 / Black Comedy (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 / Flirting in the Air (2014)    
    有客到 / Knock Knock Who's There? (2015)    
    江湖悲劇 / Fooling Around Jiang Hu (2016)    
  字幕翻譯 / Subtitle Translation
    黃金花 / Tomorrow is Another Day (2018)    
  字幕製作 / Subtitle Production
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
    不死心靈 / My Heart Will Go On (2001)    
  沖印 / Laboratory
    老豆唔怕多 / Daddy, Father, Papa (1991)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 / Stooges in Tokyo (1991)    
    千王1991 / The Great Pretenders (1991)    
    辣手神探 / Hard Boiled (1992)    
    性奴 / Devil's Love (1992)    
    草莽英雌 / Once a Black Sheep (1992)    
    大八掛 / Lucky Way (1992)    
    有乜的女人 / A She-Male's Passion (1993)    
    日落卡門 / The Street Car Named Desire (1993)    
    警花肉搏強姦黨 / Beyond the Copline (1993)    
    東方不敗─風雲再起 / The East Is Red (1993)    
    摧花神龍教 / A Man of Nasty Spirit (1993)    
    萄蛇洪舞 / Dances with the Snakes (1993)    
    現代情慾篇之換妻檔案 / A Wild Party (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 / Even Mountains Meet (1993)    
    世外情緣 / Summer Kiss, Winter Tear (1993)    
    鬼叫春 / Erotic Ghost Story (1993)    
    滅門慘案II借種 / Daughter of Darkness II (1994)    
    花旗少林 / Treasure Hunt (1994)    
    都市情緣 / Love and the City (1994)    
    香港淪陷 / 1941 Hong Kong on Fire (1994)    
    天國逆子 / The Day the Sun Turned Cold (1994)    
    蠟筆小小生 / Trouble Maker (1995)    
    我是一個賊 / Legendary Couple (1995)    
    月黑風高 / The Case of the Cold Fish (1995)    
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    猛鬼屠房 / Ghost House - A True Story (1995)    
    四級殺人狂 / Passion Unbounded (1995)    
    迷姦犯 / Daze Raper (1995)    
    公僕II / City Cop (1995)    
    黑俠 / Black Mask (1996)    
    666魔鬼復活 / Satan Returns (1996)    
    港督最後一個保鑣 / Bodyguards of Last Governor (1996)    
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
    97家有囍事 / All's Well, End's Well '97 (1997)    
    至激殺人犯 / Mad Stylist (1997)    
    野性任務 / Fatal Desire (1998)    
    屍氣逼人 / House of the Damned (1999)    
    數碼英雄 / Digital Warriors (1999)    
    紅牆盜影 / Millennium Dragon (1999)    
    逆我者死 / Never Compromise (1999)    
    怪談之魔鏡 / The Mirror (1999)    
    陰魂不散 / Immortal Spirit (1999)    
    山村老屍 / The Wicked Ghost (1999)    
    旺角街頭 / To Where He Belongs (2000)    
    火龍女 / Tequila Sunrise (2000)    
    黑獄聖女 / Legend of Wind (2000)    
    辣手回春 / Help!!! (2000)    
    里程 / Miles Apart (2000)    
    不死心靈 / My Heart Will Go On (2001)    
    暗戰2 / Running Out of Time 2 (2001)    
    15歲半 / The Young Ones (2001)    
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    瘦身男女 / Love on a Diet (2001)    
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)    
    男人三十攪攪震 / Maniacal Night (2001)    
    一個爛賭的傳說 / A Gambler's Story (2001)    
    我左眼見到鬼 / My Left Eye Sees Ghosts (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 / Fat Choi Spirit (2002)    
    衛斯理之藍血人 / The Wesley's Mysterious File (2002)    
    野獸特警 2003 / A Fight to the Finish (2003)    
    PTU / PTU (2003)    
    師奶唔易做 / My Mother Is a Belly Dancer (2006)    
    打雀英雄傳 / Bet to Basic (2006)    
    得閒飲茶 / I'll Call You (2006)