[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張耀宗  ♂
张耀宗
Peter Cheung Yiu-Chung
Pinyin: zhāng yào zōng
Chang Yao-Chung,  Peter Chung,  Cheung Yu-Chung,  Chang Yao-Chun

 
影視作品 / Filmography (1972-2004)
 
  後期製作經理 / Post-Production Management
    黃飛鴻'92之龍行天下 / The Master (1992)    
  演員 / Actor (1972-2004)
    龍.一九七三以後... / Dragon Since 1973 (2004)    
  剪接指導 / Editing Supervisor
    皇家師姐 / Yes, Madam! (1985)    
    何日君再來 / Au Revoir, Mon Amour (1991)    
  剪接 / Editor
    合氣道 / Hap Ki Do (1972)    
    獨臂拳王 / One-Armed Boxer (1972)    
    金旋風 / The Hurricane (1972)    
    精武門 / Fist of Fury (1972)    
    猛龍過江 / The Way of the Dragon (1972)    
    鐵掌旋風腿 / Lady Whirlwind (1972)    
    龍虎金剛 / The Tattooed Dragon (1973)    
    鐵娃 / None But the Brave (1973)    
    五雷轟頂 / Thunderbolt (1973)    
    海員七號 / Seaman No. 7 (1973)    
    黑夜怪客 / The Devil's Treasure (1973)    
    李小龍的生與死 / Bruce Lee, the Man and the Legend (1973)    
    龍爭虎鬥 / Enter the Dragon (1973)    
    冷面虎 / A Man Called Tiger (1973)    
    跆拳震九州 / When Taekwondo Strikes (1973)    
    馬路小英雄 / Back Alley Princess (1973)    
    戰神灘 / Beach of the War Gods (1973)    
    心魔 / The Bedevilled (1974)    
    綽頭狀元 / Naughty! Naughty! (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 / Chinatown Capers (1974)    
    黃面老虎 / Yellow Faced Tiger (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 / Stoner (1974)    
    鬼馬雙星 / Games Gamblers Play (1974)    
    中泰拳壇生死戰 / The Tournament (1974)    
    黃飛鴻少林拳 / The Skyhawk (1974)    
    驅魔女 / The Seven Coffins (1975)    
    大千世界 / My Wacky, Wacky World (1975)    
    直搗黃龍 / The Man from Hong Kong (1975)    
    艷窟神探 / The Association (1975)    
    天才與白痴 / The Last Message (1975)    
    拍案驚奇 / No End of Surprises (1975)    
    女子跆拳群英會 / The Dragon Tamers (1975)    
    北少林 / Tiger of Northland (1976)    
    少林門 / The Hand of Death (1976)    
    溫拿與教授 / Gonna Get You (1976)    
    半斤八兩 / The Private Eyes (1976)    
    鱷潭群英會 / A Queen's Ransom (1976)    
    秋霞 / Chelsia My Love (1976)    
    阿茂正傳 / Elmo Takes a Bride (1976)    
    密宗聖手 / The Himalayan (1976)    
    帝女花 / Princess Chang Ping (1976)    
    四大門派 / The Shaolin Plot (1977)    
    發錢寒 / The Pilferer's Progress (1977)    
    鬼馬姑爺仔 / The Lady Killer (1977)    
    破戒 / Broken Oath (1977)    
    第二道彩虹 / Rainbow in My Heart (1977)    
    浪子一招 / The Legendary Strike (1978)    
    贊先生與找錢華 / Warriors Two (1978)    
    貂女 / Naked Comes the Huntress (1978)    
    大煞星與小妹頭 / Follow the Star (1978)    
    大路強人 / Mr. Big (1978)    
    死亡遊戲 / The Game of Death (1978)    
    賣身契 / The Contract (1978)    
    Hello! 夜歸人 / Hello, Late Homecomers (1978)    
    胡惠乾怒打機房 / Showdown at the Cotton Mill (1978)    
    追趕跑跳碰 / Making It (1978)    
    林世榮 / The Magnificent Butcher (1979)    
    慌失失 / Murder Most Foul (1979)    
    雜家小子 / Knockabout (1979)    
    亡命嬌娃 / The Hellfire Angel (1979)    
    豪俠 / Last Hurrah for Chivalry (1979)    
    神偷妙探手多多 / Itchy Fingers (1979)    
    孖寶闖八關 / Read Lips (1980)    
    鬼打鬼 / Encounter of the Spooky Kind (1980)    
    師弟出馬 / The Young Master (1980)    
    死亡塔 / Tower of Death (1980)    
    夜車 / The Happenings (1980)    
    殺手壕 / The Big Brawl (1980)    
    壞小子 / The Cheeky Chap (1980)    
    身不由己 / The Victim (1980)    
    錢作怪 / From Riches to Rags (1980)    
    甩牙老虎 / Two Toothless Tigers (1980)    
    名劍 / The Sword (1980)    
    龍咁威 / Super Fool! (1981)    
    敗家仔 / The Prodigal Son (1981)    
    粉骷髏 / The Phantom Killer (1981)    
    老鼠街 / The Gold Hunters (1981)    
    公子嬌 / Wedding Bells, Wedding Belles (1981)    
    勇者無懼 / Dreadnought (1981)    
    摩登保鑣 / Security Unlimited (1981)    
    巡城馬 / Postman Strikes Back (1982)    
    飛彈大決戰 / Missiles Over Falklands (1982)    
    人嚇人 / The Dead and the Deadly (1982)    
    龍少爺 / Dragon Lord (1982)    
    摩登天師 / To Hell with the Devil (1982)    
    奇門遁甲 / The Miracle Fighters (1982)    
    提防小手 / Carry On Pickpocket (1982)    
    A計劃 / Project A (1983)    
    奇謀妙計五福星 / Winners and Sinners (1983)    
    狂情 / The Body Is Willing (1983)    
    波牛 / The Champions (1983)    
    追鬼七雄 / The Trail (1983)    
    新蜀山劍俠 / Zu: The Warriors from the Magic Mountain (1983)    
    生死決 / Duel to the Death (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 / The Owl and Dumbo (1984)    
    神勇雙響炮 / Pom Pom (1984)    
    快餐車 / Wheels on Meals (1984)    
    無名火 / Profile in Anger (1984)    
    鐵板燒 / Teppanyaki (1984)    
    省港旗兵 / Long Arm of the Law (1984)    
    人嚇鬼 / Hocus Pocus (1984)    
    雙龍出海 / The Return of Pom Pom (1984)    
    夾心沙展 / Finger on Trigger (1984)    
    等待黎明 / Hong Kong 1941 (1984)    
    殭屍先生 / Mr. Vampire (1985)    
    威龍猛探 / The Protector (1985)    
    夏日福星 / Twinkle Twinkle Lucky Stars (1985)    
    福星高照 / My Lucky Stars (1985)    
    花仔多情 / Affectionately Yours (1985)    
    龍的心 / Heart of the Dragon (1985)    
    警察故事 / Police Story (1985)    
    平安夜 / Night Caller (1985)    
    時來運轉 / Those Merry Souls (1985)    
    生死線 / The Island (1985)    
    智勇三寶 / Mr. Boo Meets Pom Pom (1985)    
    龍兄虎弟 / Armour of God (1986)    
    青春怒潮 / Grow Up in Anger (1986)    
    殭屍家族 / Mr. Vampire Part 2 (1986)    
    再見媽咪 / Goodbye Mammie (1986)    
    扭計雜牌軍 / Naughty Boys (1986)    
    神勇雙響炮續集 / Rosa (1986)    
    歡樂叮噹 / Happy Din Don (1986)    
    霹靂大喇叭 / Where's Officer Tuba? (1986)    
    奇緣 / Nepal Affair (1986)    
    執法先鋒 / Righting Wrongs (1986)    
    鬼馬朱唇 / Merry-Go-Round (1986)    
    英雄無淚 / Heroes Shed No Tears (1986)    
    兩公婆八條心 / The Strange Bedfellow (1986)    
    最佳福星 / Lucky Stars Go Places (1986)    
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
    富貴列車 / The Millionaires' Express (1986)    
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987)    
    靈幻先生 / Mr. Vampire Part 3 (1987)    
    1哥 / The Big Brother (1987)    
    A計劃續集 / Project A II (1987)    
    東方禿鷹 / Eastern Condors (1987)    
    開心快活人 / Happy Go Lucky (1987)    
    最後一戰 / The Final Test (1987)    
    小生夢驚魂 / Scared Stiff (1987)    
    表哥到 / My Cousin the Ghost (1987)    
    良宵花弄月 / That Enchanting Night (1987)    
    肝膽相照 / Sworn Brothers (1987)    
    全力反彈 / Promising Young Boy (1987)    
    霸王花 / The Inspector Wears Skirts (1988)    
    飛龍猛將 / Dragons Forever (1988)    
    殭屍叔叔 / Mr. Vampire Saga Four (1988)    
    過埠新娘 / Paper Marriage (1988)    
    鬼猛腳 / Spooky, Spooky (1988)    
    群龍奪寶 / Three Against the World (1988)    
    警察故事續集 / Police Story Part II (1988)    
    公子多情 / The Greatest Lover (1988)    
    神探父子兵 / In the Blood (1988)    
    群鶯亂舞 / Profiles of Pleasure (1988)    
    愛情謎語 / Chaos by Design (1988)    
    胭脂扣 / Rouge (1988)    
    三對鴛鴦一張床 / Couples, Couples, Couples (1988)    
    血玫瑰 / Her Vengeance (1988)    
    阿修羅 / Saga of the Phoenix (1989)    
    監獄不設防 / Jail House Eros (1989)    
    緣份遊戲 / Maybe Next Time (1989)    
    黑道福星 / Carry On Yakuza (1989)    
    師姐大晒 / The Blonde Fury (1989)    
    瀟酒先生 / Mr. Smart (1989)    
    我愛唐人街 / What a Small World (1989)    
    火燭鬼 / Burning Sensation (1989)    
    一眉道人 / Vampire Vs Vampire (1989)    
    群龍戲鳳 / Pedicab Driver (1989)    
    烈火街頭 / Into the Fire (1989)    
    奇蹟 / Mr. Canton and Lady Rose (1989)    
    四千金 / Four Loves (1989)    
    神勇飛虎霸王花 / The Inspector Wears Skirts II (1989)    
    殭屍醫生 / Doctor Vampire (1990)    
    舞台姊妹 / Stage Door Johnny (1990)    
    聊齋艷譚 / Erotic Ghost Story (1990)    
    鬼咬鬼 / Encounter of the Spooky Kind II (1990)    
    皇家女將 / She Shoots Straight (1990)    
    西環的故事 / Story of Kennedy Town (1990)    
    龍鳳賊捉賊 / License to Steal (1990)    
    脂粉雙雄 / Pantyhose Hero (1990)    
    四人新世界 / When East Meets West (1990)    
    衛斯理之霸王卸甲 / Bury Me High (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 / The Blue Jean Monster (1991)    
    聊齋艷譚續集五通神 / Erotic Ghost Story II (1991)    
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
    火爆浪子 / Angry Ranger (1991)    
    大哥讓位 / Retreat of the Godfather (1991)    
    飛鷹計劃 / Armour of God II - Operation Condor (1991)    
    女機械人 / Robotrix (1991)    
    蠍子 / Sting of the Scorpion (1992)    
    五個寂寞的心 / Lonely Hearts Quintet (1992)    
    警察故事III超級警察 / Police Story III Super Cop (1992)    
    衛斯理之老貓 / The Cat (1992)    
    阮玲玉 / Centre Stage (1992)    
    危險情人 / The Shootout (1992)    
    力王 / Story of Ricky (1992)    
    '92霸王花與霸王花 / Inspector Wears Skirts IV (1992)    
    聊齋三集之燈草和商 / Erotic Ghost Story III (1992)    
    超級女警 / Super Lady Cop (1992)    
    蠍子之滅殺行動 / Murders Made to Order (1993)    
    獄鳳 / On Parole (1993)    
    獄鳳2 / On Parole 2 (1993)    
    愛的精靈 / The Spirit of Love (1993)    
    重案組 / Crime Story (1993)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
    一刀傾城 / Blade of Fury (1993)    
    超級計劃 / Project S (1993)    
    方世玉 / Fong Sai Yuk (1993)    
    七月十四 / Thou Shalt Not Swear (1993)    
    大鬧廣昌隆 / Finale in Blood (1993)    
    正月十五之一生一世 / The Third Full Moon (1994)    
    醉拳II / Drunken Master II (1994)    
    不扣鈕的女孩 / Girls Unbutton (1994)    
    仙人掌 / Run (1994)    
    終身大事 / Once in a Life-Time (1995)    
    紅番區 / Rumble in the Bronx (1995)    
    霹靂火 / Thunderbolt (1995)    
    爆炸令 / Red Zone (1995)    
    二月三十 / The Day that Doesn't Exist (1995)    
    南京的基督 / The Christ of Nanjing (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 / Big Bullet (1996)    
    警察故事4之簡單任務 / First Strike (1996)    
    孽慾追擊檔案之邪殺 / The Imp (1996)    
    一個好人 / Mr. Nice Guy (1997)    
    猛鬼通宵陪住你 / 24 Hrs Ghost Story (1997)    
    赤足驚魂 / The Peeping Tom (1997)    
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
    潛龍奪寶 / Treasure Hunter (2000)    
    辣椒教室 / I.Q. Dudettes (2000)